Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Een lactose intolerantie en eczeem

Een lactose intolerantie en eczeem

De bronnen over of een lactose intolerantie en eczeem samenhangen met elkaar zijn verdeeld. Dat eczeem samenhangt met een koemelkallergie is onomstotelijk bewezen. Twee jaar geleden deed ik onder mijn volgers een poll en vroeg hoeveel mensen er last hadden van eczeem, wat bleek: heel veel!

Toen ik twee jaar geleden bij de dermatoloog liep voor eczeem voor op mijn benen, armen en gezicht kreeg ik hormoonzalven voorgeschreven. Wat uiteindelijk resulteerde ik clownseczeem, dat is eczeem dat ontstaat door hormoonzalven. Mijn eczeem was dus erger geworden.

Toen ben ik op advies de producten van La Roche Posay gaan gebruiken. Mijn eczeem verdween binnen 2 weken. Sinds ik de crème Lipikar Baume AP +M gebruik heb ik mijn eczeem onder controle. Zo fijn!

Inmiddels gebruik ik de producten van La Roche Posay al 2 jaar. Groot voordeel: je kunt de crème die hierboven staat voor lichaam en gezicht gebruiken. Je hoeft dus geen grote investering te doen.

Inmiddels gebruik ik de volgende producten: crème, serum, doucheolie, douchegel en make-up reiniger. Ik link hier de exacte producten die ik gebruik.

De producten van la Roche Posay zijn o.a. bij Bol te bestellen en zijn hier ook regelmatig in de aanbieding. Oh en de Etos verkoopt ze ook: niet in alle filialen.

Deel deze pagina:

Iedereen zou buikpijnvrij moeten kunnen eten. Met deze recepten is dit mogelijk. Alle recepten zijn 100% lactosevrij en vrij van sporen van lactose.

Recente recepten

Andere blogs

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors