Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Inge Putker

Lieve lezer,

Welkom op Ikbenlactoseintolerant! Ik ben Inge en ik heb een voorliefde voor lekker lactosevrij eten. Het liefst zit ik met een glas wijn in mijn hand uren te tafelen met familie en vrienden. Want ook als je lactose intolerant bent kun je heel erg lekker eten, zelfs zonder dat je producten mist die wel lactose bevatten. Aan mij de missie om jou daar ook van te overtuigen!

100% lactosevrij

Als ik iets belangrijk vind is dan is het wel: dat jij erop kunt vertrouwen dat alles op Ikbenlactoseintolerant altijd 100% lactosevrij is. Wat ik bedoel met 100% lactosevrij is ook vrij van sporen van lactose. Dat is iets waar ik NOOIT concessies op zal doen. Hier is lactosevrij dan ook écht lactosevrij! Met als doel dat jij weer zorgeloos van eten kunt gaan genieten. Zodat jij zorgeloos een avond met vrienden en familie kunt tafelen zonder dat je buikpijn krijgt! Dat wens ik jou écht toe. Want eten is veel te leuk en lekker om niet van te genieten!

Mijn lactose intolerantie

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar lactose intolerant. Ik ben dus niet mijn hele leven lactose intolerant geweest. Op mijn 19e (lees: nu 29 jaar oud) werd mijn lactose intolerantie vastgesteld in het ziekenhuis. Waarna mij een lactosevrij dieet werd voorgeschreven. Met opgeheven hoofd ging ik naar huis: ‘dat moet toch niet zo moeilijk zijn?’ Maar oh boy, what was I wrong. De eerste dag ging het al mis: een broodje met filet americain. Ik werd ziek. Bleek er in filet americain lactose te zitten. Jij zult je hier vast in herkennen. In de gekste dingen zit lactose! Na heel veel lezen over een lactose intolerantie en alle etiketten op producten lezen ging het beter.

Vier jaar lang ging het redelijk, maar ik kreeg weer meer klachten. Toen ben ik ook gestopt met het eten van producten met sporen van lactose (ik knapte heel snel op) en dat doe ik tot op de dag van vandaag. Met mijn tips, tricks, recepten en producten ga ik jou helpen om je ook beter te voelen!

Heb je vragen?

Stuur mij gerust een mailtje via info@ikbenlactoseintolerant.nl of stuur een berichtje via Instagram, Facebook of TikTok .

Liefs Inge

Ontdek alle recepten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors