Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bananen split

Bananen split

Beschrijving

Banaan en chocolade is altijd een winnende combinatie! Combineer dat met baked oats en plantaardige kwark en je krijgt een heerlijk zacht ontbijtje bomvol smaak, eiwitten en gezonde vetten. En deze hazelnootpasta is dubbel punten scoren: smaakt écht naar nutella maar dan lactosevrij!

Ingrediënten

  • 165 gram plantaardige kwark
  • 30 gram havermeel
  • 3 walnoten
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 2 tl hazelnootpasta (rigoni di asiago - nocciolata)
  • 1 tl maple syrup
  • Toppings

  • Walnoten
  • Cacao nibs
  • 1/2e banaan
  • Nougatine nootjes
  • Bereidingswijze

    Stap 1

    Verwarm de oven voor op 175 graden.

    Stap 2

    Kluts het ei. Voeg de kwark, maple syrup, en het havermeel toe. Snij 1/2 banaan in stukjes en roer door het beslag. Voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.

    Stap 3

    Snij de andere helft van de banaan in de lengte doormidden en druk in het beslag. Top af met wat walnoten.

    Stap 4

    Bak 20 minuten in de oven.

    Stap 5

    Top af met je favoriete toppings.

    Deel dit recept:

    Hi! Mijn naam is Inge

    Iedereen zou buikpijnvrij moeten kunnen eten. Met deze recepten is dit mogelijk. Alle recepten zijn 100% lactosevrij en vrij van sporen van lactose.

    Meer recepten

    Bol AlgemeenBol Algemeen

    Recente recepten

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors