Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Crunchy pindakaas granola

Crunchy pindakaas granola

Beschrijving

Een van mijn favoriete ontbijtjes is pindakaas granola met plantaardige kwark en soms nog wat toegevoegd fruit. Helaas zit er in kant en klare granola vaak lactose en een onnodige toegevoegde hoeveelheid suiker. Deze granola is op basis van natuurlijke suikers en vrij van toegevoegde suikers, zodat je zeker weet dat je ontbijtje dan ook écht gezond is. Dit recept is goed voor 6 tot 8 porties.

Ingrediënten

  • 90 gram havermoutvlokken (glutenvrije havermout)
  • 60 gram pompoenpitten
  • 50 gram amandelvlokken
  • 70 ml maplesiroop
  • 2 el pindakaas
  • 1 el kaneel
  • Bereidingswijze

    Stap 1

    Doe de havermoutvlokken, de pompoenpitten en amandelvlokken bij elkaar in een grote kom. Roer in een apart schaaltje de maplesiroop, pindakaas en kaneel door elkaar.

    Stap 2

    Schep de natte ingrediënten, door de droge ingrediënten en roer goed door.

    Stap 3

    Neem een bakplaat en bekleed die met bakpapier. Verdeel de granola over de bakplaat en druk lichtjes aan. Door het lichtjes aan te drukken wordt de granola meer crunchy.

    Stap 4

    Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak voor 20 minuten in de oven. Schep de granola dan om en bak nog eens 5 minuten.
    Bol AlgemeenBol Algemeen

    Deel dit recept:

    Hi! Mijn naam is Inge

    Iedereen zou buikpijnvrij moeten kunnen eten. Met deze recepten is dit mogelijk. Alle recepten zijn 100% lactosevrij en vrij van sporen van lactose.

    Meer recepten

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors