Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pumpkin spice tulband cake

Lactosevrije cake

Pumpkin spice tulband cake

Beschrijving

Dit is zo’n lekkere cake voor bij van dat druilerige weer. Bak deze cake en je zult je meteen een stuk beter voelen. Nestel jezelf op de bank met een kopje thee en deze cake en genieten maar.

Ingrediënten

  • 355 gram zelfrijzend bakmeel
  • 310 gram suiker
  • 250 gram plantaardige margarine
  • 375 ml plantaardige melk
  • 30 ml kokend water
  • 4 eieren
  • 1 zakje chai thee
  • 1 t; vanille extract
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/2 tl nootmuskaat
  • Bereidingswijze

    Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

    Stap 2

    Meng alle droge ingrediënten met elkaar (bakmeel, suiker, kaneel, nootsmuskaat & gemberpoeder), voeg vervolgens de eieren toe.

    Stap 3

    Smelt de margarine en laat 15 min afkoelen. Kook het water en hang het zakje thee in het water om te laten trekken voor minimaal 5 min.

    Stap 4

    Meng alle natte ingrediënten door elkaar (margarine, plantaardige melk, thee water, vanille extract).

    Stap 5

    Meng de natte en droge ingrediënten door elkaar tot een beslag ontstaat. Klop met de garde alle klontjes eruit.

    Stap 6

    Vet de tulband heel goed in met margarine. Schenk het beslag erin en zet in de oven voor 35 minuten.
    Strijkweken

    Deel dit recept:

    Hi! Mijn naam is Inge

    Iedereen zou buikpijnvrij moeten kunnen eten. Met deze recepten is dit mogelijk. Alle recepten zijn 100% lactosevrij en vrij van sporen van lactose.

    Meer recepten

    Recente recepten

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors