Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Taco’s met salsa & avocado

Taco’s met salsa & avocado

Beschrijving

Taco’s geven je de gelegenheid om uitgebreid te variëren. Dat maakt ze dan ook zo lekker veelzijdig. Dit recept is op basis van de authentieke smaak, fris en rijk aan smaken tegelijk. Maar voel je ook vrij om te experimenteren met jouw favoriete ingredienten. Wat dacht je bijvoorbeeld van plantaardige roomkaas, zongedroogde tomaat of wat limoenrasp. Je kunt het zo gek maken als je wilt.

Ingrediënten

  • 6 taco schelpen
  • 300 gram gehakt
  • 230 gram salsa (merk: huismerk Jumbo of Albert Heijn)
  • 200 gram tomatenblokjes
  • 75 ml water
  • 2 verse tomaten
  • 1 romaine sla stronk
  • 1/2 rode ui
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl oregano
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl chili poeder
  • Toppings

  • Plantaardige kaas (merk: huismerk Jumbo of Albert Heijn)
  • Bereidingswijze

    Stap 1

    Rul het gehakt bruin. Voeg de kruiden vervolgens toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Bak het geheel op laag vuur voor zo’n 7 minuten. Voeg wat plantaardige kaas toe en bak 1 minuut mee op laag vuur.

    Stap 2

    Snij alle groenten in kleine blokjes.

    Stap 3

    Zet de taco schelpen in een vierkant schaal waar ze mooi rechtop in kunnen blijven staan. Begin met een laagje romaine sla, tomaat, avocado, rode ui, taco saus, gehakt. Top af met wat extra salsa en plantaardige kaas.
    Bol AlgemeenBol Algemeen

    Deel dit recept:

    Hi! Mijn naam is Inge

    Iedereen zou buikpijnvrij moeten kunnen eten. Met deze recepten is dit mogelijk. Alle recepten zijn 100% lactosevrij en vrij van sporen van lactose.

    Meer recepten

    Recente recepten

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors