Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Wat kun je doen tegen de buikpijn?

Wat kun je doen tegen de buikpijn?

Helaas is er niet zo iets als een kant en klare oplossing voor je buikpijn. Er is eigenlijk geen oplossing voor je buikpijn, maar er zijn wel een aantal zaken die je kunt doen om het comfortabeler voor jezelf te maken. Comfortabeler zijn, is ook meer ontspannen en meer ontspannen zorgt wel voor minder pijn.

Deze tips helpen mij om comfortabeler te zijn, ik hoop dat ze ook wat voor jou kunnen betekenen.

  • Ga op de bank of op bed liggen. Als je zit ervaar je over het algemeen meer spanning op je buik. Door te gaan liggen neemt deze druk af.
  • Trek comfortabel zittende kleding aan. Niks vervelender dan een buik die opzwelt en een broek die in je buik snijdt.
  • Een warme douche of een bad. Warmte helpt om extra te ontspannen. Heb je buikpijn? Dan kan het je helpen om onder een warme douche te stappen en de straal op je buik te richten. In bad gaan helpt ook, zeker als je ook rugklachten door de buikpijn ervaart.
  • Een warme kruik op je buik of in je rug kan de pijn ook verlichten. Ik maak zelf standaard een kruik als ik buikpijn heb, dit maakt mij écht comfortabeler.

Dan een aantal producttips van mijn kant:

  • Favoriete elektrische kruik: dit ding is zooooo ideaal. Als ik in een ding geen zin heb als ik buikpijn heb is het om te moeten wachten op een waterkoker. Deze kruik verwarm je gewoon door hem in het stopcontact te klikken. Binnen 7 minuten is hij op temperatuur. Hij wordt echt goed heet! Heeft een donsje aan de buitenkant en je kunt je handen erin schuiven. Ideaal! Let wel goed op, er zitten twee elementen van plastic op, die worden net wat warmer dan de rest van de kruik. Dus ik zou niet met deze kruik naar bed gaan, dit is echt een bank kruik.
  • Favoriete kruik: mijn favoriete kruiken komen van de Primark en Blokker. Voordeel van de kruik van de Primark vind ik dat er over de dop ook stof zit, dat vind ik het fijnst. Voordeel van de Blokker kruik is dat de kruik een dikkere hoes heeft en daardoor ideaal is om mee te slapen.
  • Favoriete joggingbroek/sport legging: deze legging van Gymshark heeft een zachte band die heel veel stretch heeft en dus niet in je opgeblazen buik snijdt. Voor de mannen: de joggingbroeken van Kalenji bij Decathlon, zijn ook heel prettig en hebben voldoende stretch!

Sterkte!

Deel deze pagina:

Iedereen zou buikpijnvrij moeten kunnen eten. Met deze recepten is dit mogelijk. Alle recepten zijn 100% lactosevrij en vrij van sporen van lactose.

Recente recepten

Andere blogs

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors